Reviews

Webdesign Utrecht heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Dankzij Webdesign Utrecht is mijn website een stuk beter vindbaar op internet en weet ik meer klanten te trekken. Bovendien krijg ik van klanten regelmatig complimenten over mijn website. Als ze vragen wie mijn website gebouwd heeft, verwijs ik ze altijd graag door naar Webdesign Utrecht.”
Jelle Veenstra, Schilder Utrecht

“Het mooie is dat je bij Webdesign Utrecht niet alleen terecht kunt voor een website, maar ook voor advies over het optimaliseren van je website voor zoekmachines en het laten uitvoeren van een marketingcampagne. Zelfs de hosting wordt door Webdesign Utrecht verzorgd. Voor mij als zelfstandig ondernemer is dit een prima totaaloplossing en ik ben dan ook zeer tevreden.”
Marcel Krop, Stukadoor Utrecht

“Ons bedrijf is al meer dan vijf jaar klant bij Webdesign Utrecht en we zijn erg tevreden. Het werk dat zij leveren is altijd tot in de puntjes verzorgd en helemaal afgesteld op onze wensen. Bovendien vernieuwt Webdesign Utrecht van tijd tot tijd het ontwerp zodat de site er weer fris en modern uitziet. Prima service!”
Alex Visscher, Drukkerij Utrecht

“Omdat onze bedrijfswebsite al weer enkele jaren oud was, hebben we deze na laten kijken door Webdesign Utrecht. Het bleek dat er toch een aantal fouten inzaten. Bovendien waren we via Google ook minder gemakkelijk te vinden dan we zelf dachten. Webdesign Utrecht heeft onze website helemaal opgeknapt en geoptimaliseerd. Bovendien hebben zij ook een marketingcampagne voor ons op poten gezet, die ons al enkele nieuwe klanten heeft opgeleverd.”
Herma de Boer, Administratiekantoor Utrecht

“Wat ons direct aansprak aan Webdesign Utrecht was de openheid naar ons als klant toe. Tijdens het eerste gesprek werd er heel duidelijk uitgelegd hoe het traject zou verlopen en werd er goed met ons meegedacht. Voor ons gaf dit de doorslag en daarom hebben we onze website door Webdesign Utrecht laten maken. Tussendoor werden we goed op de hoogte gehouden en konden er zelfs nog aanpassingen gemaakt worden. Onze website is dus ook helemaal geworden wat wij in gedachten hadden.”
Hannah de Wit en Eva Bruinsma, Communicatiebureau Utrecht
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!